Consignor release notes

I Consignor har vi lagt stor vikt vid utvecklingen av mjukvaran. Detta för att garantera våra kunder marknadens mest konkurrenskraftiga plattform för Delivery Management. I Consignors release notes hittar du information om de förbättringar och nya funktioner som den nya versionen av Consignor On-premises, Consignor Portal och Consignor Shipment Server innehåller. På vår sida med release notes kan du också hitta en transportörsflik där du kan se om några nya transportörer har lagts till i Consignors transportördatabas eller om det finns någon ny produkt. Tack vare Consignors release notes är du alltid informerad om de senaste nyheterna så att du kan dra maximal nytta av Consignor.

Consignors förbättras löpande av vårt erfarna utvecklingsteam som hela tiden strävar efter att ge användaren en stabil upplevelse och utvecklar nya spännande funktioner som är till nytta för våra kunder. Nya versioner av Consignor är tillgängliga för alla våra kunder. Om du använder Consignor Ticket eller Shipment Server uppdateras din lösning automatiskt. Om du däremot använder Consignor On-premises behöver du uppdatera programmet manuellt för att få tillgång till de förbättringar som den nya versionen medför.

Våra Release Notes innehåller även en presentation av nya transportörer som lagts till i Consignos transportörsbibliotek, tillsammans med nya produkter som lagts till. Med våra Release Notes får du tillgång till information om ny utveckling vilket gör det möjligt att få ut så mycket som möjligt av Consignors plattform.

Våra Release Notes finns i vårt Help Center. Vill du få ett meddelande när nya Release Notes släpps är det bara att klicka på ”Follow” högst upp till höger för den del du är intresserad av att följa.

Release notes för Consignor On Premises

Release Notes för Consignor Portal

Release Notes för Shipment Server

Release notes för Scan App

Release Notes för Transportörer

Go to Integration release notes here.