Mover

 

Vi blev rekommenderade att bli en del av Consignor och vi är mycket nöjda med vårt val. Nu är vi synliga för fler än 10 000 kunder, och det gör det lättare för oss att få mer erfarenhet inom transport och att utöka vår kundportfölj

Martin Hansen
CEO, Mover

 

 

Skicka dina paket med Mover i Consignor

Antalet Uber-inspirerade transportörer ökar. Denna nya trend märks hos Consignor, där den nya danska transportören Mover nu ingår i transportörsbiblioteket.

Studenter, pendlare, chaufförer eller folk som helt enkelt har ledigt utrymme i bilen och som vill tjäna en slant kan bli förare och leverera paket åt transportföretaget Mover. Via sin onlineplattform matchar Mover förare med privatpersoner och företag som behöver leverera något och det kan gälla allt från enklare budtjänster till större, fasta distributionslösningar.

”Våra kunder bokar försändelser via hemsidan och vi matchar deras specifika önskemål med våra förare. Det innebär att vi kan erbjuda 30–50 % billigare leveranser än andra transportörer eftersom vi optimerar vår kapacitet genom att sammanföra privatpersoner och företag som behöver skicka något med små fordon. Vi är dessutom billigare eftersom våra förare inte kör bilar med logotyp och inte heller bär uniform”, säger Movers CEO Martin Hansen och fortsätter:

”Privatpersoner och företag kan på ett säkert sätt skicka sina paket med en Mover-förare eftersom alla förare går igenom en godkännandeprocess och utvärderas fortlöpande av kunderna. Förarna ansvarar dessutom för leveranserna, vilket innebär att de bär ansvaret för eventuella skador på eller förlust av paket under transporten. Det leder till att våra förare alltid är försiktiga med paketen som de har hand om.”

Mover är en del av transportörsbiblioteket hos Consignor. Det innebär att Consignors användare enkelt kan välja att skicka paket med Mover.

Så här fungerar Mover i Consignor

Om Consignors användare vill använda Mover som transportör måste de upprätta ett avtal med Mover varpåConsignor konfigurerar integrationen mellan användaren och Mover. Därefter är Mover en del av användarens Consignor-lösning och kan användas som transportör för kommande försändelser.  Mover är glada över att få vara en del av Consignors transportörsbibliotek.

”Vi blev rekommenderade att bli en del av Consignor och vi är mycket nöjda med vårt val. Nu är vi synliga för fler än 10 000 kunder, och det gör det lättare för oss att få mer erfarenhet inom transport och att utöka vår kundportfölj”, avslutar Martin Hansen.

För närvarande har Mover fler än 3 000 förare i sin portfölj och utför leveranser av paket till hela Danmark. Consignors användare kan även välja Uber-inspirerade transportörer i andra länder, som till exempel PiggyBaggy i Finland. Även PiggyBaggy finns som transportör i Consignor.


Text av: Consignor redaktionen, news@consignor.com

Vi kommer att hålla dig uppdaterad inom ämnet leverans. Följ Consignor på linkedin logo

 

 

MOVER:

  • Mover grundades i januari 2016 i Köpenhamn, och där finns även deras huvudkontor.
  • Mover lade till 40–50 nya förare per vecka i sin portfölj under första halvåret 2017.
  • Förarnas timlön ligger på 200–250 DKK.
  • Privatpersoner och företag skickar små och stora försändelser via Mover, exempelvisblommor, elektronik, möbler och mat.
  • 16 personer arbetar i Movers administration.

 

 

 

FAKTA:

 

 

Consignor