Køkken24

Vi är jättenöjda med Click’n’Claim. Det är enklet! När vi ska försäkra våra försändelser eller kräva ersättning för skadat eller förlorat gods, så klickar vi bara. Full ersättning för varorna kommer snabbt in på vårt konto. Väldigt enkelt!

Heidi Jacobsen
Køkken24.dk

Køkken24.dk har ändrat försäkringen av deras varor

”Klick” och pengarna är på kontot

”Vi är jättenöjda med Click’n’Claim. Det är enklet! När vi ska försäkra våra försändelser eller kräva ersättning för skadat eller förlorat gods, så klickar vi bara. Full ersättning för varorna kommer snabbt in på vårt konto. Väldigt enkelt!”, säger Heidi Jacobsen på Køkken24.dk i Danmark.

Køkken24 håller till nära den tyska gränsen och är leverantör av europeiska kök till mycket konkurrenskraftiga priser. Utöver kompletta kök, levererar de även utrustning för köksinredning.

”Vi har ett showroom, men det mesta säljs via vår webbshop koekken24.dk. Vi skickar en rad försändelser som ibland innehgåller dyrbar köksutrusning. Tidigare fick vi, efter mycket pappersarbete, endast ersättning per kilo för den försvunna eller skadade varan. Detta innebar stora förluster. Idag får vi genom en ekel hantering, snabb ersättning från försäkringsbolaget”, säger Heidi Jacobsen.

”Det är nästan för lätt. Om försvunna varor dyker upp igen hade vi dock behövt ett dialogfönster så att vi kunde kommunicera med ärendehandläggaren så att man kunde makulera ärendet”, säger Heidi Jacobsen, som i sin tur har fått mer till att ta hand om kunderna istället för pappersarbetet som bara täckte en liten del av förslusten.

Click’n’Claim är en enkel försäkringslösning som erbjuds av Consignor genom ett samarbete med försäkringsbolaget If.

 


Text av: Consignor redaktionen, news@consignor.com
Vi kommer att hålla dig uppdaterad inom ämnet leverans. Följ Consignor på  linkedin logo

Consignor