Thomas Jacob, Bring

Consignor är idag marknadens största leverantör av Delivery Management-program och kommer naturligtvis alltid på tal när vi diskuterar lösningar med våra kunder. Med Consignor kommer vi snabbt och enkelt igång med nya kunder. Det påminner om en ”plug and play”-lösning, eftersom vi med Consignor inte behöver arbeta med att integrera de nya kunderna.

Thomas Jensen
Sales Manager, Bring

 

Bring: Som Consignor Carrier kan vi vara säkra på att ha hög datakvalitet och enhetliga adressetiketter

 

Automatisk dataöverföring från kunderna och enhetliga fraktetiketter är bara ett par av de fördelar som Bring upplever som transportör i Consignor. Som Consignor Carrier ingår Bring i världens största transportörsbibliotek.

Bring är Nordens ledande logistikoperatör för e-handel och varor och finns som transportör i Delivery Management-programmet Consignor. Bring är en viktig del av Consignor-programmet. Programmet knyter samman avsändare med mottagare av paket, och hela processen bygger på transportörsbiblioteket. Bring valde att bli transportör i Consignor på grund av den funktionalitet och datakvalitet som Consignor erbjuder.

Consignor är idag marknadens största leverantör av Delivery Management-program och kommer naturligtvis alltid på tal när vi diskuterar lösningar med våra kunder. Consignor har ett gott rykte och alla vet att det fungerar. Med Consignor kommer vi snabbt och enkelt igång med nya kunder. Det påminner om en ”plug and play”-lösning, eftersom vi med Consignor inte behöver arbeta med att integrera de nya kunderna”, säger Thomas Jensen, Sales Manager på Bring.

Fördelarna med att vara Consignor Carrier märker Bring av såväl internt som externt. De anställda på Bring upplever inte bara en snabbare implementering hos nya kunder. De kan även räkna med en stabil dataöverföring från kunderna och en konsekvent etikettstruktur på paketen. Samtidigt är Brings kunder fria att välja transportörtjänster baserat på kvalitet utan att behöva tänka på hur transportörens egna programvara är utvecklad. Consignor har därför del i alla faser hos Bring, från hämtningen hos kunden till hanteringen på terminalen och vid leveransen till mottagaren.

Steg för steg – så här är Consignor en del av Brings transportprocess

 1. Avsändaren, t.ex. Elgiganten, bokar sina försändelser i sin egen Consignor-plattform för upphämtning av Bring.
 2. Consignor skriver automatiskt ut en fraktetikett åt avsändaren, anpassad till Brings format och placering på paketen.
 3. Bring får försändelsedata via automatisk överföring från avsändaren angående vilka paket de vill få hämtade.
 4. Bring hämtar avsändarens paket och skannar Consignors fraktetiketter för att uppdatera paketens track & trace-status och kör sedan paketen till Brings egna terminaler.
 5. På Brings terminaler skannas Consignors fraktetikett på varje paket så att track & trace-statusen uppdateras på nytt, för att sedan sorteras för vidaretransport till mottagaren.
 6. Bring levererar paketet till mottagaren och skannar fraktetiketten från Consignor för att markera att paketet är levererat i track & trace-historiken.

 


Text av: Consignor redaktionen, news@consignor.com

Vi kommer att hålla dig uppdaterad inom ämnet leverans. Följ Consignor på  linkedin logo

 

Bring:

 • Bring är en norsk transportör och logistikoperatör och är en del av koncernen Posten Norge.
 • Bring verkar för närvarande i Norge, Sverige, Danmark och Finland.
 • Mer än 19 000 personer arbetar inom koncernen Posten Norge, som Bring är en del av.
 • Bring erbjuder tjänster inom paketleverans, expressleverans, budtjänster, frakt och livsmedelslogistik.

 

 

Fakta:

 • Som Consignor Carrier är Bring synliga för mer än 10 000 Consignor-kunder i hela världen.
 • Consignors kunder väljer Bring som transportör för sina försändelser med ett enkelt klick i Consignor.
 • Bring kommer snabbt och enkelt igång med nya kunder eftersom Consignor i princip fungerar som en ”plug and play”-lösning.

 

Consignor