Fredrik Krysén, Aditro Logistics

Vi kan snabbt och enkelt välja den transportör vi önskar samt lägga till nya transportörer från världens största transportörsbibliotek i takt med vår expansion. Funktionaliteten, pålitligheten och hastigheten vid utskrift ger oss en stabil grund för våra leveranser där vi inte förlorar pengar på driftstopp eller långsamma utskrifter

Fredrik Krysén
Transport Director, Aditro Logistics

Aditro Logistics öppnar nytt lager med stöd av Consignor

Trejdepartslogistikern Aditro Logistics har nyligen öppnat sitt nya lager i Stockholm, det fjärde stora lager som öppnas i Norden sedan 2008. En sådan expansion kräver en stabil och flexibel transportplattform.

Aditro Logistics är nordens största transportörsoberoende tredjepartslogistiker med kunder som Björn Borg, Lexington, Cervera, Hemtex, Silva och Venue Retail Group. Man har valt Consignor som TA-system då lösningen stödjer deras framtida expansionsplaner.

”Vi kan snabbt och enkelt välja den transportör vi önskar samt lägga till nya transportörer från världens största transportörsbibliotek i takt med vår expansion. Funktionaliteten, pålitligheten och hastigheten vid utskrift ger oss en stabil grund för våra leveranser där vi inte förlorar pengar på driftstopp eller långsamma utskrifter” säger Fredrik Krysén, Transportansvarig på Aditro Logistics.

Aditro Logistics har integrerat Consignor On-Premises vid sina lager. Den automatiserade lösningen är kopplad till övriga logistiksystem som exempelvis Jeeves, Astro WMS, Ongoing WMS och flera andra. Aditro Logistics använder även Consignor Portal för kontroll och övervakning samt Scan App för track & trace. Portalen är en molnbaserad tjänst som kontinuerligt uppdateras med leveransinformation från transportörerna eller från Consignors kostnadsfria skanningsverktyg Scan App. Utöver detta låter Aditro Logistics sina kunder skapa returer i webgränssnittet Consignor Ticket. Consignor stödjer inte enbartAditro Logistics expansion utan kunder och partners märker också av fördelarna med att man använder Consignor.

Samarbete som gagnar kunder och partners
Fördelarna med Aditro Logistics och Consignors samarbete är något båda företagen märker av.

”Våra kunder upplever färre felaktigheter i leveranserna tack vare den spårning och kontroll Consignor ger, samtidigt som man får kortare leveranstider. Transportörerna är glada att vi använder Consignor då vi alltid tillgodoser deras krav på färdvägar, format, produkter, validering och så vidare. Detta leder till att transportören aldrig behöver vänta på oss och att vi alltid levererar till rätt adress” säger Fredrik Krysén.

Även Consignor är nöjda med samarbetet enligt Mattias Gredenhag:

”Vi är stolta över att Aditro Logistics valt oss som leverantör av transportadministration och som partner. Vårt samarbete är långsiktigt och hjälper oss att vidareutveckla Consignor då vi kontinuerligt förbättrar lösningen enligt önskemål från Aditro Logistics och våra andra kunder. Detta gynnar i sin tur såväl Aditro Logistics som övriga kunder och partners till Consignor”.


Text av: Consignor redaktionen, news@consignor.com
Vi kommer att hålla dig uppdaterad inom ämnet leverans. Följ Consignor pålinkedin logo

Aditro Logistics:

  • Aditro Logistics öppnade sitt nya lager i Stockholm i februari 2016 och räknar med fullt kapacitetsutnyttjande vid årets slut.
  • Aditro Logistics har fyra större lager i Sverige och Norge samt 10 mindre lager.
  • Aditro Logistics räknar med att skicka 3 miljoner försändelser ett år efter att man öppnat det nya lagret.

Facts:

Consignor