Ett nytt förbättrat gränssnitt för användarhantering har lanserats idag.

Gränssnittet för användarhantering har gjorts om med nytt utseende och lättare navigering. Det är nu även möjligt att administrera egna användarprofiler.

Kundanvändarkonton
Här kan du skapa och editera konton. Det finns tre nivåer av användare ”Ägare”, ”Administratör” och ”Kundanvändare”. Du kan se vilken nivå respektive användare du har tillgång till har. Alla användare kan nu editera sina egna inställningar och ändra användarnamn, email och lösenord. Klicka här för att se hur det ser ut.

Återställa lösenord
Det finns även en ”Återställ lösenord-knapp” när du loggar in i Portalen för att användare själva ska kunna återställa sina lösenord.

Ägare kan hantera alla kundanvändarkonton
Ägare kan själva skapa nya konton och hantera kundanvändarkonton. Till exempel går det numera att ändra access-nivå, detaljer på profilen som exempelvis användarnamn och språk. Det gör att du slipper kontakta Consignor’s support för detta. Det är också möjligt att skicka om inbjudningar till nya och existerande användare i de fall de behöver ändra sitt lösenord.Klicka här för att se hur det ser ut i Portalen.


Text av Consignor redaktionen, news@consignor.com

Vi kommer att hålla dig uppdaterad inom ämnet leverans. Följ Consignor på linkedin logo google plus logo