Urb-it är en ny transportör i Consignors transportördatabas. Det är ingen vanlig transportör. Genom sina leveranser som sker till fots, på cykel och med kollektivtrafik strävar de efter att göra den sista sträckan i leveranskedjan miljövänlig.

”På Urb-it vill vi skapa den bästa möjliga kundupplevelsen på ett hållbart sätt. Vi levererar var och när som helst, och inom en timme om kunden önskar. Vid en beställning hämtar en av våra Urbers upp varan i butiken och levererar den till kunden till fots, på cykel eller via kollektivtrafik, för att hålla leveransen klimatsmart” berättar Johnny Sällberg, Chief Sales Officer på Urb-it .

Urb-it är numera en Consignor Carrier, vilket innebär att Consignors användare kan använda Urb-its snabba, anpassade och hållbara leveranslösning. Att vara en Consignor Carrier öppnar många dörrar för Urb-it.

”Att vara en del av Consignor-plattformen är ett viktigt strategiskt steg för oss. Den förenklar integrationen och hanteringen av vår plattform för våra partner. Dessutom öppnar det upp vår marknad och ger en mängd möjligheter för nya samarbeten. Vi får även möjlighet att växa tillsammans med en partner i alla de tre städer som vi arbetar i. Vårt mål är att leverera hållbar leverans till alla i städer. För att nå detta mål behöver vi strategiska samarbeten med företag som Consignor, avslutar Johnny Sällberg.

Urb-it finns idag i Stockholm, London och Paris.

 

Se alla Consignor Carriers här.

Kontakta Consignors kundtjänst om du vill börja använda Urb-it inom Consignor.

Lär dig mer om Urb-it här.


Text av Consignor, news@consignor.com

Vi kommer att hålla dig uppdaterad inom ämnet leverans. Följ Consignor på linkedin logo