Vi är glada att meddela att vår kund Lager 157 tillsammans med PostNord i dag startar en pilot på tjänsten SameDay. Tillsammans ska de leverera varor i Stockholmsområdet – samma dag som ordern kommer in.  

Det snabba leveransalternativet SameDay kommer att finnas valbart i Lager 157:s checkout och på skärm i butik från och med den 13 december 2018. Före klockan 15.00 behöver man göra sin beställning och kostnaden blir hundra kronor. Ordrarna går via e-handelssystemet Viskan och konverteras till sändningar via en integration till Consignor.

Till en början är det Lager 157:s kunder som bor i Stockholm som kommer att kunna få leveranser hem samma dag som de beställer. Lager 157 planerar att successivt koppla på sina andra butiker i landet och erbjuda SameDay-leveranser även där. Då kommer de att kunna dra nytta av PostNords unika täckning.

– Vi är helt besjälade av att förenkla modebranschen och ser det här som en väldigt viktig milsten både för oss och för våra kunder. Målet är att hälften av våra butiker ska ha 157 SAME DAY inom 18-20 månader, säger Stefan Palm, vd för Lager 157.

Det är PostNords kommande tjänst MyPack Home SameDay som testas i denna pilot. Tjänsten innebär just leverans samma dag som PostNord får in ordern. När PostNord under våren 2019 lanserar sitt MyPack Home SameDay-erbjudande fullt ut kommer PostNord att vara det företag som erbjuder sammadagleveranser på flest orter i Sverige.

Från 1 maj 2019 kommer PostNords SameDay-tjänst att kunna rullas ut fullt ut vilket innebär att den ska vara tillgänglig i 36 städer i Sverige.

 

Fakta

  • Lager 157 grundades 1999 i Gällstad i Västergötland.
  • Lager 157 finns på 38 orter runt om i Sverige.
  • Lager 157 är känt för att vara framkant när det kommer till kundupplevelse inklusive snabbhet och innovativa lösningar i butik.

 


Text av Consignor, news@consignor.com

Vi kommer att hålla dig uppdaterad inom ämnet leverans. Följ Consignor på linkedin logo