En pakethanteringslösning för flera transportörer och med global räckvidd som tillhandahåller alla nödvändiga leveransverktyg, vilket garanterar en smidig leveransupplevelse.

Oslo, Norge, 10 september 2019: Att sträva efter att bli det föredragna alternativet i en konkurrensutsatt bransch kan vara en riktig utmaning, men det lönar sig i slutändan. Det är därför Consignor är glada över att ha erkänts och bekräftats som en Representative Vendor  i marknadsguiden för pakethanteringslösningar med flera transportörer[1] som publicerats av forsknings- och rådgivningsföretaget Gartner.

Gartner förklarar: ”Transportörer saknar ofta verktyg för att optimera sina transportutgifter effektivt.  De flesta företag arbetar idag reaktivt med paket och går miste om stora möjligheter att optimera och konsolidera sina paketförsändelser, samt att söka upp mer varierade priser och/eller tjänster.”

Consignors strategi att få sina kunder att gå över från ett kostnadsfokus till att fokusera mer på kunden, förstärker deras förmåga att tillhandahålla en leveransplattform från avsändare till mottagare som erbjuder den flexibilitet och bekvämlighet som konsumenterna förväntar sig idag. Att erbjuda såväl standardintegrationer som anpassade varianter gör givetvis kunderna mer tillfredsställda med tjänsten och förbättrar användarupplevelsen. Listan över funktioner som Consignor tillhandahåller expanderar stadigt och idag automatiserar programvaran hela leveransprocessen, hela vägen från utcheckning, transportörsvärdering och konsolidering av försändelser, till etikettutskrift, godsspecifikation och spårning, meddelanden och returhantering. Med Consignor får du dessutom bättre insikt i dina leveransmönster och fraktkostnader genom de inbyggda rapporterings- och analysverktygen.

Att erkännas av Gartner som en Representative Vendor  i branschen är för oss  en ära och tillfredsställelse, särskilt av personen som grundade vårt  företag 1997: ”Det är alltid trevligt när någon utifrån erkänner det hårda arbete som du lägger ner på något. Detsamma gäller för detta erkännande, som vi tycker  visar att våra ständiga förbättringar och krav på hög standard anammats av marknaden”, säger Peter Tang Thomsen, CEO på Consignor. ”För oss handlar det om att skapa en miljö där våra kunder kan lita på att vi motsvarar deras ambitioner, så att de kan uppfylla sina tillväxtplaner.”

Med djupgående kunskaper och en förståelse för trender inom transport- och logistikbranschen som hela tiden uppdateras, arbetar företaget proaktivt för att garantera kunderna smidiga leveranser. Med mer än 600 nationella och internationella transportörer med global räckvidd och som uppfyller sina åtaganden har Consignor blivit det naturliga förstavalet för företag som vill optimera sina pakettransporter.

Marknadsguiden för pakethanteringslösningar med flera transportörer studerade 13 leverantörer och erbjuder marknadsrekommendationer för teknikledare i leverantörskedjan som vill optimera sin pakettransport.

Gartner Disclaimer

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Om Consignor

Consignor är en intelligent Delivery Management-programvara som är känd för sina omfattande mervärdestjänster som kopplar ihop klientens lager med dess kunder på ett effektivt och smidigt sätt – oavsett var deras verksamhet och kunder finns. Plattformen med flera transportörer hanterar miljontals försändelser årligen, vilket gör det möjligt för återförsäljare att välja den bästa lösningen för sina transporter, oavsett transportör, ERP-system eller e-handelslösning.

Programvaruföretaget sysselsätter 169 anställda på kontor i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Rumänien, England och USA, och kundportföljen spänner från små nystartade bolag till stora företag. Lär dig mer om Consignor här.

 

Presskontakter:
Consignor
Mie Dohn
Chef för kommersiell marknadsföring och kommunikation
+45 28 57 45 99
mie.dohn@consignor.com

[1] Gartner ”Market Guide for Multicarrier Parcel Management Solutions,” Bart De Muynck, et al, 25 juli 2019


Text by Consignor, news@consignor.com

We will keep you updated on delivery. Follow Consignor on linkedin logo