Vårt kostnadsfria hjälpcenter har uppdaterats med allt du behöver veta för att använda Scan App till dess fulla potential.

Scan App är Consignors applikation för smartphones som du kan använda i stället för en traditionell PDA-skanner när du ska skanna adressetiketter. Läs mer om Scan App här. Appen kan användas på olika sätt för att passa just dina behov. Den danska transportören BFT Logistik, som har 30–35 externa åkare med upp till 150 chaufförer, använder Scan App för att skapa en gemensam spårning för alla paket. CEO Thomas Wallin säger: ”Med Scan App kan vi erbjuda spårning på alla våra paket. Det är ett stort plus att vi inte behöver olika system och maskinvara för att få spårningsinformation från våra olika externa åkare. Den norska onlinebutiken använder istället Milrab.com Scan App för att hålla koll på returnerade paket och upphämtningar i butik.

Komplett guide för Scan App
Guiden täcker allt från grunderna till hur du kommer igång med Scan App och Action Center till avancerade inställningar för händelser i Scan App och mycket mer. Med Consignors hjälpcenter som guide kan du själv ställa in allting och få ut ännu mer av din nuvarande lösning, då du kan anpassa den efter ditt företags behov. Guiden täcker:

Grundläggande konfiguration och användning

Avancerade inställningar

Här kan du lära dig mer om hur du använder Scan App på ett ännu bättre sätt. Kontakta oss här om du är intresserad av att skaffa en Scan App-lösning till ditt företag.


Tekst av Consignor, news@consignor.com

Vi vil holde deg oppdatert på levering. Følg Consignor på linkedin logo google plus logo