Home · Consignor Plattformen · Mervärdestjänster · Consignor Shipping Rules
Cost Tracking symbol

Consignor väljer den bästa leveransmetoden

Med Consignor Shipping Rules kan du automatisera företagets transportpolicy och försäkra dig om att du alltid väljer den bästa leveransmetoden för dina försändelser.

Se oss förklara Consignor Shipping Rules.

HUR

  • Definiera transportregler för ditt företag.
  • Automatisera företagets transportregler.
  • Baserat på hur du har definierat reglerna väljer Consignor rätt leveransmetod för varje försändelse innan adressetiketten skrivs ut.

VARFÖR

  • Välj alltid den bästa leveransmetoden för dina försändelser.
  • Dra ännu mer nytta av transportörernas styrkor.
  • Sänk dina transportkostnader.
  • Enklare för lagerpersonalen som inte behöver komma ihåg transportreglerna och hantera dem manuellt.
  • Enklare att skriva ut etiketter automatiskt.

VAD ÄR CONSIGNOR SHIPPING RULES?

Consignor Shipping Rules är en funktion i Consignor som du kan använda för att automatisera företagets transportpolicy och försäkra dig om att du alltid väljer den bästa leveransmetoden för dina försändelser. På så sätt behöver inte personalen på lagret komma ihåg företagets transportpolicy och hantera den manuellt, vilket annars kan vara både svårt och tidskrävande. Dessutom gör automatiserandet av transportreglerna att du kan sänka transportkostnaderna, dra ännu mer nytta av transportörernas styrkor och skriva ut fraktetiketter automatiskt, eftersom du inte behöver boka transporten manuellt och skriva ut rätt etikett för försändelsen.

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Du anger dina transportregler direkt i Consignor, t.ex. ”välj det billigaste transportalternativet”, ”fördela specifika försändelser till en särskild transportör” o.s.v. Kombinera reglerna som det bäst passar ditt företag. Consignor väljer baserat på företagets regler rätt leveransmetod för varje försändelse innan adressetiketten skrivs ut. På så sätt behöver du inte undra över om du valde rätt transportalternativ. Istället väljer Consignor automatiskt det bästa transportalternativet varje gång. Consignor Shipping Rules är i grunden en XML-fil som innehåller företagets regler och preferenser. Denna XML-fil kan placeras på den konfigurationsnivå som passar er bäst, och det går att använda olika regler för olika platser och transportörer. Du kan alltid förändra reglerna – antingen på egen hand eller med lite hjälp från vår kundtjänst.

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor rörande Consignor Shipping Rules. Kontakta oss här.

 

Eller besök vår Help Center där du kan läsa mer om Consignor Shipping Rules.