Value-added Services in Consignor

Mervärdestjänster

Consignor fokuserar på hela leveransprocessen och kan därför erbjuda tjänster som är av stort värde för er och era kunder.

Click and Claim Symbol

PAKETFÖRSÄKRING PÅ BEGÄRAN

Transportörer agerar enligt villkor som begränsar deras ansvar om försändelser försvinner eller skadas under transporten. Som skydd mot förluster finns Click’n’Claim i Consignor, ett enkelt och snabbt sätt att försäkra försändelser utan självrisk. Mer information om Click’n’Claim.

Dangerous Goods Symbol

ENKEL TRANSPORT AV FARLIGT GODS

Tack vare integrering med DG Office förenklar Consignor transport av farligt gods och förser er med en onlinekatalog för farligt gods. Med Consignor blir dessutom dokumenteringen alltid korrekt och det går att skriva ut alla fraktdokument som rör försändelser av farligt gods. På så sätt slösar ni inte med tiden när ni skickar farligt gods.
Mer information om Dangerous Goods.

Ship Advisor Symbol

RELEVANTA LEVERANSALTERNATIV I DIN ONLINEBUTIK

Rätt leveransalternativ är av högsta vikt för onlinekunder när de väljer var de ska handla. Ship Advisor i Consignor ger era kunder enbart relevanta leveransalternativ, baserat på leveransadressen och kundvagnens innehåll. Låt kunderna välja om de vill få paketet levererat till hemmet, arbetet, en upphämtningsplats eller någon annanstans.
Mer information om Ship Advisor.

Ship Advisor Symbol

AUTOMATISERA TRANSPORTREGLERNA

Det kan vara både svårt och tidskrävande för lager- och logistikpersonal att komma ihåg företagets leveranspolicy och hantera den manuellt. Consignor Shipping Rules automatiserar ditt företags leveranspolicy och försäkrar att det bästa leveransalternativet alltid väljs för försändelsen.
Mer information om Consignor Shipping Rules.