Efficiency symbol

Effektivitet

Med Consignor kan du effektivisera transportprocessen med hjälp av en standardprogramvara som passar ditt företag.

Interfaces Symbol

VARJE GRÄNSSNITT HAR SINA FÖRDELAR

Consignor On-premises är en Windows/SQL-baserad version av Consignor som installeras i din egen servermiljö. Detta kombineras ofta med en filedrop-integrering.
Consignor Ticket är en webbaserad version av Consignor som går att komma åt via en webbläsare.
Consignor Shipment Server är en API-version av Consignor som är inbäddad i ert ordersystem (ERP, webbutik, WMS osv.) via webbtjänster.
Mer information om gränssnitt.

Integrations Symbol

INTEGRERAD MED DITT FÖRETAGS SYSTEM

Consignor kan integreras i ditt system oavsett vilken ERP-, WMS- eller e-handelslösning du använder. Huruvida integreringen ska vara hel- eller halvautomatisk är upp till dig och beror på företagets behov. Oavsett vilken lösning du väljer förbättrar en integrering med Consignor datakvaliteten, och du sparar tid och kan fortsätta att arbeta i det befintliga serversystemet.
Mer information om integreringar.

Printing Symbol

SKRIV UT ALLT I ETT SYSTEM

Consignor sätter samman den information som behövs för att skapa alla era försändelser i ett och samma system. Etiketter, fraktbrev, fraktdokument och dokument om farligt gods kan skrivas ut i olika format när det behövs. Detta underlättar och effektiviserar pappersarbetet i anslutning till försändelserna.
Mer information om utskrifter.

Data Transfer Symbol

FÖRSÄNDELSEDATA ÖVERFÖRS AUTOMATISKT

Consignor skapar en digital version av dina försändelser. Alla nödvändiga data vidarebefordras automatiskt och i rätt format till transportören så att de får tillgång till all information de behöver för att hantera försändelsen på ett smidigt och effektivt sätt.
Mer information om dataöverföring.