Era möjligheter med Consignor

Med Consignor har ni tillgång till en rad Delivery Management-verktyg och mervärdestjänster som förbättrar
er effektivitet, kundservice samt kostnads- och kvalitetskontroll.

Efficiency in Consignor

EFFEKTIVITET

Med Consignor kan ni effektivisera transportprocessen med hjälp av en standardprogramvara som passar ert företag. Läs mer.

Cost Control in Consignor

KOSTNADSKONTROLL

Med Consignor får ni ordning på kostnaderna och uppnår lättare en hållbar fraktekonomi. Läs mer.

Customer Service in Consignor

KUNDSERVICE

Alla kundserviceverktyg som behövs för att ge era kunder bästa möjliga upplevelse av leveransen. Läs mer.

Quality Control in Consignor

KVALITETSKONTROLL

Med Consignor är det enkelt att hålla en hög kvalitetsnivå på leveranserna.
Läs mer.

Value-added Services in Consignor

MERVÄRDESTJÄNSTER

Consignor fokuserar på hela leveransprocessen och kan därför erbjuda tjänster som är av stort värde för er och era kunder. Läs mer.

Standard men skräddarsydd

Consignor är en standardprogramvara. Det innebär att alla våra programvarulösningar finns tillgängliga för samtliga Consignor-användare. Oavsett om man har många eller bara ett par försändelser är behoven ofta de samma. Majoriteten av våra kunder använder Consignor för standardbehov, men Consignor kan även anpassas efter vilka unika transportbehov som helst.

3PL och 4PL

Tack vare Consignors flexibilitet, tillförlitlighet och datakvalitet är Consignor ett perfekt val för grupplagerlokaler som hanterar tusentals paket per timme. Läs om hur 3PL Aditro Logistics använder sig av Consignor här.

Säljare med direktleverans

Om ni samarbetar med säljare som erbjuder direktleverans kan Consignor slå samman försändelserna från flera olika säljare, så att ni får en bättre översikt över era försändelser och lättare kan spåra dem.

Inkommande försändelser

Consignor är perfekt för att skanna eller etikettera om inkommande försändelser för intern utdelning. På så sätt får ni en översikt som gör det möjligt att spåra paketen och meddela de interna mottagarna via e-post eller SMS. Läs om hur St Olavs Hospital använder Consignor för inkommande försändelser här.