News symbol

Consignor News

In this news section we keep up updated on news and events in our organisation as well as new features in our software.

De vanligaste frågorna

Vi har samlat en lista med hjälpartiklar för att besvara några av de vanligaste frågorna som vi får från våra kunder.

Ny funktion i Scan App: Container

Denna nya funktion lanserades med Scan App version 4.3.0. Funktionen gör att du med hjälp av Scan App kan ändra status för flera försändelser samtidigt, vilket ger en mer komplett Track & Trace-historik för varje enskild försändelse

Få ut det mesta av Scan App

Vårt kostnadsfria hjälpcenter har uppdaterats med allt du behöver veta för att använda Scan App till dess fulla potential.

Uppdaterad Terms of Use

Release notes allows you to see improvements and new features in each release of Consignor On-Premises, Consignor Portal and Consignor Shipment Server.

Nytt i Consignor

I versionsmeddelandet finns information om de förbättringar och nya funktioner som den nya versionen av Consignor On-premises, Consignor Portal och Consignor Shipment Server medför.

Ny prismodell för Consignors kundservice

På Consignor tror vi att det inte är särskilt svårt att åstadkomma bra kundservice – det handlar helt enkelt om att ge kunden tillgång till en expert när kunden behöver det, till ett förutsägbart pris. Därför börjar vi under de närmaste veckorna att använda en ny prispolicy för vår kundservice.

Nya kategorier i radar report

Nu finns det tre nya kategorier i radar report i Consignor Portal. Det ger dig bättre översikt över dina leveranser så att du kan ge ännu bättre service till dina kunder.