Integrator symbol

Bli Consignor Integrator

Vad är en Consignor Integrator?

De flesta av våra kunder använder Consignor integrerat i sina backendsystem. Därför är integratörer viktiga för vår verksamhet. Det är de som ser till att Consignors programvara kan användas av alla typer av kunder oavsett vilken ERP-, WMS- eller e-handelslösning de använder.

Integrationerna gör det möjligt för mer än 10 000 kunder i hela världen att enkelt skapa över 100 miljoner sändningar per år, oavsett transportör och ordersystem. Consignor passar alla typer av verksamheter, från små nystartade e-handlare till stora tredjepartslogistiker som hanterar flera tusen paket i timmen.

Som Consignor Integrator ger du dina kunder en effektiv integration med en professionell Delivery Management-plattform, och dina kunder kan dra nytta av alla verktyg som Consignor-plattformen erbjuder så att leveransen i sig blir en konkurrensfördel.

Därför bör du bli Consignor Integrator

Att vara Consignor Integrator ger dig en rad fördelar:

 • du blir tillgänglig för mer än 10 000 kunder
 • du marknadsförs på Consignors webbplats med din företagslogotyp och en länk till din egen webbplats
 • tillgång till Consignors marknadsföringsmaterial, verktyg och viktig information
 • tillgång till Consignors kundservice och tekniska avdelning
 • kick-back på ny kunder om du ansluter dig till vårt Partner Program

Dina kunder får följande fördelar:

 • sömlös integration mellan Consignor och ditt system
 • de får själva välja den integrationsmetod som passar deras rutiner
 • möjlighet att uppgradera sin leveransprocess utan att behöva börja arbeta i ett nytt system
 • automatisk överföring av sändningsdata till transportören samt korrekta adressetiketter
 • enkel åtkomst till track & trace-information från alla transportörer
 • enkel returhantering
 • varuförsäkring finns som tillval för värdefulla försändelser

Så här kommer du igång

 1. Hör av dig! Kontakta oss på sweden@consignor.com eller 08 – 507 333 70.
 2. Gå igenom vår techblog och strukturera samarbetet och integrationen tillsammans med en av våra projektledare.
 3. Överväg om du vill delta i vårt Partner Program.
 4. Sen är det bara att börja informera dina kunder!

Delta i vårt Partner Program

Som Consignor Integrator kan du även delta i vårt unika och attraktiva Partner Program genom att registrera dig för något av följande samarbetsalternativ:

Lead partner

Som Lead Partner ger du tips och förslag på potentiella kunder till Consignors säljavdelning. För att underlätta detta arbete har du fullständig tillgång till Consignors säljare och konsulter samt vårt marknadsföringsmaterial.

Embedded Partner

Som Embedded Partner har du Consignors programvara inbyggd i ditt systems gränssnitt. På så sätt kan dina kunder skapa försändelser via Consignor direkt i sina egna ERP-, WMS- och e-handelssystem.

Att kunna säkerställa ledande lösningar genom hela affärsprocessen är högsta prioritet och helt kritiskt för oss på Extend. Genom vår nya koppling till Consignor så öppnas möjligheten för våra kunder att enkelt och helt sömlöst i vårt gränssnitt kunna printa fraktdokument, boka transport och spåra sändningar till alla de stora transportörerna. Att kunna erbjuda detta på alla de Nordiska marknaderna har varit kritiskt, och nu är vi i mål.

Mathias Bredin
Sälj- och marknadschef, Extend AB

Consignor och Consafe Logistics har många år av samarbeten och flera gemensamma kunder. Consignor har lokal närvaro i de skandinaviska länderna vilket uppskattas av oss och våra kunder. Fokus hos Consignor är givetvis integration mot transportörer men de har stor förståelse för hur man jobbar effektivt på ett lager vilket vi värdesätter.

Mikael Brorsson
Product Manager, Consafe Logistics AB

På Apport har vi bestämt oss för att enbart samarbeta med företag som har samma grundläggande värden som vi när det gäller att behandla kunder professionellt och att visa respekt för andra i branschen. Genom att samarbeta med Consignor får vi ta del av den senaste utvecklingen i transportbranschen och vi får god insikt i marknadens tendenser genom att delta i Nordic Delivery Conference.

Christian Boie Nordstrøm Mikkelsen
Business Development Manager, Apport Systems