Carrier symbol

Bli Consignor Carrier

Vad är en Consignor Carrier?

En Consignor Carrier är en viktig del av Consignors programvara. Vi kopplar ihop avsändare med mottagare, och hela processen bygger på transportördatabasen. Consignor har världens största transportördatabas.

Vi samarbetar med både nationella och internationella transportörer vilket gör att mer än 10 000 kunder i hela världen kan välja en lämplig transportör för inrikes och utrikes försändelser. Consignor deltar aldrig i förhandlingarna mellan avsändare och transportör. Alla Consignor-installationer baseras på individuella överenskommelser mellan avsändare och transportör.

Som Consignor Carrier kan du dra nytta av de konkurrensfördelar det innebär att vara synlig för mer än 10 000 kunder i hela världen. Samtidigt får dina kunder tillgång till en professionell plattform för Delivery Management.

Därför borde du bli Consignor Carrier

Att vara Consignor Carrier ger dig en rad fördelar:

  • strukturerad information om kunders försändelser baserat på era specifikationer
  • standardiserade adressetiketter med ert eget format
  • information om försändelsen överförs automatiskt från avsändaren till er
  • möjlighet att erbjuda era kunder track & trace-information via Consignor Portal
  • Scan App: ett kostnadsfritt skannerverktyg för track & trace anpassat till ert företag
  • marknadsföring på Consignors webbplats med er företagslogotyp och en länk till er webbplats
  • ni blir tillgängliga för mer än 10 000 kunder när ni väljer att vara med i Consignors transportördatabas

Vad krävs för att bli Consignor Carrier?

Alla transportörer är olika och vi på Consignor uppskattar denna mångfald bland våra transportörer eftersom den förbättrar möjligheten för våra kunder att erbjuda utmärkta leveranser. Därför behöver vi veta mer om dig och dina transporttjänster så att vi kan avgöra på vilket sätt de bäst kan användas tillsammans med Consignor-plattformen.

När du börjar som transportör hos oss skapar vår projektledare ett unikt projekt, helt anpassat för din transportörsverksamhet.

 

Så här kommer du igång

  1. Hör av dig! Kontakta oss på sweden@consignor.com eller 08 – 507 333 70.
  2. Vi organiserar tillsammans samarbetet efter dina behov.
  3. Sedan är det bara att börja informera dina kunder!

Via Consignor kan våra gemensamma kunder enkelt boka sina bud via ett och samma gränssnitt. Kunderna ser priset vid bokning och får även statusuppdateringar under leveransen. Kunderna får även tillbaka det slutgiltiga priset från oss och kan på så vis enkelt följa upp sina fraktkostnader i Consignor Portal. Att arbeta med Consignor som leverantör är enkelt då de snabbt gör de anpassningar i sändningsdata och på transportetiketterna som krävs för att kundernas bokningar ska levereras på ett effektivt sätt.

Olof Åsberg
Affärsutveckling, Best Transport AB

Att vara Consignor Carrier underlättar betydligt för oss. Vi kan vara säkra på att få in rätt information om sändningarna och dynamiken i Consignors programvara gör att vi enkelt kan erbjuda olika lösningar beroende på olika flöden och kunder. Consignor har även andra lösningar som underlättar arbetet för oss som transportör. Consignors kompetens och erfarenhet gör det snabbt, enkelt och kostnadseffektivt att skapa integrationer med våra kunder oavsett vilka TMS system vi producerar med.

Carl Ternéus
CIO, GDL

Consignor är marknadens största leverantör av Delivery Management-programvara och kommer ofta på tal när vi pratar med våra kunder om olika lösningar. Consignor har ett gott rykte och alla vet att det fungerar. Som Consignor Carrier kommer vi snabbt och enkelt igång med nya kunder. Det fungerar i princip som en ”plug and play”-lösning. Dessutom säkras kvaliteten och identifierbarheten tack vare konsekventa försändelsedata som uppfyller våra riktlinjer.

Thomas Jensen
Sales Manager, Bring